ДЊau komunito! Dneska chci otevЕ™Гt tГ©ma, kterГ© moЕѕnГЎ nД›koho z vГЎs taky pГЎlГ. JasnД›, Е™eДЌ bude o diabetu. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?
MoЕѕnГЎ vГЎm to pЕ™ijde jako dalЕЎГ reklamnГ blbost. Ale… JГЎ jsem dЕ™Гv taky nevД›Е™il. Ale pak jsem zaДЌal zkoumat, ptГЎt se, ДЌГst zkuЕЎenosti… A hele, asi to fakt nenГ jen placebo. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?
Proto zaklГЎdГЎm tohle vlГЎkno – tЕ™eba to nД›komu pomЕЇЕѕe. Nechci nikomu nic vnucovat, spГЕЎ sdГlet, co jsem zjistil. O jakych kapslich to vubec mluvime?
Kapsle proti diabetu – co to jako je?
KdyЕѕ se Е™ekne „kapsle na cukrovku“, mЕЇЕѕe to znГt jako ЕЎarlatГЎnstvГ. JenЕѕe existujГ pЕ™ГrodnГ smД›si, co majГ reГЎlnГЅ vliv na hladinu cukru v krvi.
VД›tЕЎina tД›chto lГЎtek mГЎ za sebou solidnГ vГЅzkum – ne nД›jakГ© „babiДЌky Е™Гkaly“.
Nejsou to nГЎhrady za inzulin, ale doplnД›k k lГ©ДЌbД›.
Moje zkuЕЎenost
Ruku na srdce, kdo by nebyl?
ZaДЌal jsem brГЎt kapsle s obsahem hoЕ™kГ©ho melounu a skoЕ™ice.
SГЎm o sobД› ЕѕГЎdnГЅ doplnД›k divy neudД›lГЎ, ale ve spojenГ s reЕѕimem? Hmm...
A co se stalo? Po tЕ™ech tГЅdnech jsem mД›l niЕѕЕЎГ rannГ glykemii.
TД›lo to vzalo ГєplnД› v pohodД›.
I kdyby pЕЇlka efektu byla v hlavД›, mnД› to pomohlo.
ZkuЕЎenosti lidГ z fГіra a okolГ
KamarГЎdka mojГ mГЎmy bere podobnГЅ pЕ™Гpravek a tvrdГ, Еѕe se cГtГ o 100 % lГp.
To, co funguje jednomu, druhГ©mu nemusГ.
NД›kdo vД›Е™Г jen lГ©kЕЇm, nД›kdo dГЎvГЎ ЕЎanci i alternativД›.
A co na to doktoЕ™i?
NД›kteЕ™Г lГ©kaЕ™i jsou otevЕ™enà – Е™ГkajГ, Еѕe pokud to nepЕ™ekГЎЕѕГ lГ©ДЌbД›, proДЌ ne.
NapЕ™Гklad berberin mГЎ vГЅsledky srovnatelnГ© s metforminem – to nenГ mГЎlo.
ZГЎvД›rem?
NeЕ™ГkГЎm, Еѕe kapsle spasГ svД›t.
MГЎte nД›jakГЅ tip, co se vГЎm osvД›dДЌilo?
NapiЕЎte svЕЇj nГЎzor – tЕ™eba tГm nД›komu pomЕЇЕѕete.
7c8_173
diaf_news.cz |